Het bos in met ‘het Bosboek’

Door -
Na een halfuurtje in het bos voel je je al energieker en vrolijker. Als je dit najaar één voornemen mag hebben, laat het dan 'meer boswandelingen' zijn met Het Bosboek!
1 / 7
Bosboek

Het boek van creatieve duizendpoot Sarah Devos is de survival guide voor de enthousiaste stadsmus die een dosis zuurstof nodig heeft, voor de ornithologen in spe en voor degenen die naast 50 shades of grey ook wel 50 shades of green kunnen pruimen.

Zoals ze het zelf zegt: “Vogels veranderen in kauwen, pimpelmezen, roodborstjes en boomklevers. ‘Dingen’ op de grond worden braakballen of de pootafdrukken van een vos. En ineens zie je ook door het bos de bomen: een beuk, een eik, een wilde kastanje.”

In samenwerking met natuurpunt

Dit zoek-, blader- en meezeulboek kwam tot stand door een samenwerking met Natuurpunt. Volledig geïllustreerd, en met handige antwoorden op bijvoorbeeld ‘Hoe krijg je kinderen vooruit tijdens een wandeling?’ en zoveel meer. Geniet van je je portie vitamine B(os)!

 

Sarah Devos, Het bosboek |ISBN 9789022333853 | 168 blz. | € 24,99 | Hardcover Uitgegeven bij M-Books | Verschijnt op 12 september 2017

Beeld: M-Books

Lees ook: Jonge kinderen moeten meer buiten spelen Buiten slapen voor baby’s: de do’s en don’ts Zijn snotjes, bacteriën, poep en kusjes aan huisdieren echt zo schadelijk voor je kind?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here