Gezelschapsspellen: ideaal voor tijdens de herfstvakantie

©iStock
Het weer zit in de herfst niet altijd mee, maar dankzij een leuk gezelschapsspel maken jullie er binnen ook een gezellige boel van. Onze tips!
1 / 7
Bevrijd Doornroosje uit haar toren

Baan jij je weg door het doolhof om de prins en de prinses te redden? Of speel jij liever de woeste draak? Van 3 tot 7 jaar. Shop hier.

Candy Crush, een bordspel om van te snoepen!

Het wereldberoemde spel Candy Crush is er nu ook als een heus bordspel! Maar geen nood, een afspraak met de tandarts zal je er na afloop niet aan overhouden! Shop hier.

Het sprookjesachtige Dixit

Bij dit gezellige bordspel is het belangrijk om je medespelers goed in te schatten en je verbeelding de vrije loop te laten. Het spel heeft weinig spelregels, waardoor het heel snel te leren is en geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Shop hier.

Gezelschapsspel ‘Ik Leer Vormen en Kleuren’

Met dit spel leren kinderen spelenderwijs kleuren benoemen, vormen & silhouetten herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar! Shop hier.

Logisch denkspel IQ-Stars

Word jij de ster van IQ Stars? Probeer de 7 puzzelstukken met sterren bij elke opdracht op het spelbord te plaatsen. Met wel 120 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk. Vanaf 6 jaar. Shop hier.

Trap er niet in!

Dit super komisch spel draait helemaal om hondendrolletjes. Ontspan ouders, want de drolletjes in dit spel zijn onschuldig van aard; de kids maken ze zelf van klei en een vormpje. Met een blinddoek om moeten de kleintjes één voor één het parcours aflopen en de bruine rakkers zien te ontwijken. Vanaf 4 jaar. Shop hier.

Klaar om te schieten… VUUR!

Als iets goed is, kan het altijd nog beter. In de nieuwe Pie Face Cannon kan je dankzij het slagroomkanon pas echt de volle lading uitdelen aan je tegenstander. Vanaf 5 jaar. Shop hier.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!