Halloween: kinderfilms

Door -
Kruip gezellig samen in de zetel, haal dat tv-dekentje uit de kast en geniet van een aantal halloweenfilms die kidsproof zijn. Tijd om lekker samen te griezelen, dus!
1 / 10
Hotel Transylvania

In Hotel Transsylvanië, het vijfsterrencomplex van Dracula, zijn mensen niet welkom. Dracula wantrouwt namelijk mensen: hij is er zeker van dat zij monsters willen uitroeien. En daarom mag zijn dochter het complex ook niet verlaten. Maar hoe zijn pubers? Ook de twee vervolgen zijn aanraders!

Paranorman

Norman is een paranormale tiener, maar wel eentje die met de doden kan praten. Wanneer het stadje waarin hij woont wordt aangevallen door zombies, is hij de enige die iets kan doen. Spannend!

Casper

Zijn jouw kinderen nog niet zo groot en wil je ze niet de stuipen op het lijf jagen? Kies dan een filmpje uit met Casper het vriendelijke spook in de hoofdrol.

Corpse Bride

Deze bijzonder mooie animatiefilm Corpse Bride (met Johnny Depp) ziet er op het eerste zicht heel griezelig uit, maar eigenlijk vertelt hij het pakkende verhaal van een jongen die doodongelukkig is, tot hij zijn ware liefde tegenkomt.

Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

Wallace en Gromit beleven een knotsgek avontuur wanneer bij volle maan een gigantisch konijn verschijnt en alle groenten van de buurtbewoners oppeuzelt. Een beetje griezelen, maar vooral heel grappig!

Ghostbusters

Deze Ghostbusters is en blijft een klassieker. Het griezelgehalte blijft best binnen de perken en dat heeft vooral met de humor en de verouderde look van de film te maken.

Monster House

Zijn de kids al een beetje ouder en kunnen ze best tegen een stootje? Dan is deze Monster House ideaal. Twee buurjongens willen net voor Halloween de waarheid te weten komen omtrent het griezelige huis van hun buurman.

Monsters & Co

Sulley en Mike, de hoofdrolspelers van deze lieve schrikfilm, mogen dan wel monsters zijn, ze worden zonder twijfel de dikste vrienden van jouw kroost.

Nine

Nog eentje voor de iets oudere kids. Nine gaat over een aantal popjes die door een wetenschapper tot leven werden gebracht.

E.T.

En dan dé klassieker bij uitstek: E.T. Dit ruimtewezentje wist jaren geleden al ieders hart te veroveren en doet dat generatie na generatie opnieuw.

LEES OOK: Halloween: hoe schmink je je kind als skelet? Halloween: de 10 populairste kostuums voor kinderen Zwanger tijdens Halloween? Zo verkleed je je!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!