Invulboekjes: alle schoolfoto’s op één plek in een schoolfotoboek

Door -
schoolfotoboek
©GettyImages
Elk jaar opnieuw komt de schoolfotograaf langs om prachtige plaatjes te maken van elk kind. Door ze goed bij te houden, krijg je later een mooi overzicht van hoe zoon- of dochterlief veranderd is tijdens de schooljaren. Geen leukere manier om de pas- en klasfoto’s te bewaren dan in een cool schoolfotoboek. Dit zijn onze favorieten!

Say cheese!

Al ons respect verdienen ze, de schoolfotografen die er telkens weer in slagen om van elk kind – inclusief glimlach – een plaatje te maken. Vaak krijg je er ook eentje met de broers en zussen bij, en natuurlijk volgt ook de obligatoire klasfoto.

Héérlijk om te bewaren en af en toe eens opnieuw te bekijken. Want je ziet niet alleen jouw kindje jaar na jaar groeien, maar ook de vriendjes uit de klas. Hoe heette die stoere jongen achteraan weer, of die leuke juf?

Schoolfotoboek: alle herinneringen verzameld

Onze eigen schoolfoto’s zitten waarschijnlijk ergens in een oude doos op zolder. Die van onze kinderen verdienen een mooier plekje. In een schoolfotoboek is er niet enkel plaats om alle individuele foto’s van van peuter tot puber te kleven, maar ook voor de traditionele klasfoto’s. Vaak is er ook ruimte voorzien voor een leuke anekdote of de namen van alle kindjes van de klas. Zo wordt het schoolfotoalbum een mooi naslagwerk voor later.

En er is een fotoboek voor iedereen, van strak zwart-wit tot grappig en kleurrijk of net erg luxueus. Dit zijn alvast onze favorieten.

1 / 10
Tante Kaartje – Schoolfotoboek

€ 29,95. Hier te koop.

Deltas – Mijn schoolfoto’s album

€ 16,95. Hier te koop.

Stratier – Schoolfotoalbum

€ 17,50. Hier te koop.

Atelier Pix – Mijn schoolfoto’s

€ 25,95. Hier te koop.

Maan Amsterdam – Mijn schoolfotoboek

€ 20,00. Hier te koop

BBTT – Mijn schoolfoto’s

€ 22,95. Hier te koop.

Zoedt – Schoolfotoboek

€ 19,95. Hier te koop.

Creations of happiness – Schoolfotoboek Yes, I’m going to school

€ 22,50. Hier te koop.

HOP – Schoolfotoboek

€ 19,99. Hier te koop.

Witte Leeuw – Mijn schoolfotoboek

€ 12,99. Hier te koop.

NOG MEER LEUKS VOOR JE FOTO’S:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here