JBC lanceert coronaverzekering op communiekledij

Door -
coronaverzekering
@jbc
De Belgische modeketen JBC vond een slimme en duurzame oplossing waarbij ouders tot eind mei helemaal kosteloos de communiekledij van hun spruit terug kunnen ruilen: de corona communieverzekering.

Zonder zorgen op zoek naar die stijlvolle outfit

Het communie- of lentefeest is voor vele kinderen en hun ouders een mijlpaal. Helemaal uitgedost in de mooiste outfits en een feestje dat volledig rond hen draait. Jammer genoeg strooide corona ook bij deze feestelijkheden van 2020 roet in het eten.

Communie- en lentefeesten werden uitgesteld en jurkjes, minikostuums en feestelijke accessoires werden in de kast opgeborgen. Dat wil JBC deze lente absoluut voorkomen.

Communie coronaverzekering

Daarom introduceren ze de communie coronaverzekering. Een slimme én duurzame oplossing, waarbij ouders tot eind mei 2021 helemaal kosteloos de communiekledij terug kunnen inruilen.

Ofwel krijg je je geld terug ofwel vraag je een tegoedbon: aan jou de keuze.  Hiermee zorgt JBC ervoor dat de kledij niet verloren gaat mochten de feesten alsnog niet kunnen doorgaan. Perfect, toch?

Zin om mee te doen? Alle info vind je hier.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here