4x superleuk knutselen voor Sinterklaas

Door -
Het internet staat bol van de leuke knutselideetjes. Dus snuisterden we voor jullie tussen al die leuke blogs en DIY-pagina's op zoek naar verrassende Sint-en-Pietenwerkjes. Gaan we aan de slag?

Sinterklaas van De Knutseljuf

Uit een (leeg) glazen yoghurtpotje maak je makkelijk deze schattige Sint. Via de blog van De Knutseljuf vind je de precieze werkwijze en het gratis downloadbare patroon!

Eerst bouwen, dan smullen dankzij Jongens en Meiden

In Nederland heet dit lekker knutselwerkje een Zaans sinterklaashuisje en dankzij de komst van Albert Heijn maken we dit vanaf nu ook in België! Hoe? Dat vertelt de mama van jongensenmeiden.nl je.

Prettige Sint-lichtjes van Hip en Hot

Spelen met licht en schaduw: deze sinterklaaskaarsjes maken het eens zo gezellig in de woonkamer tijdens die gure november- en decemberavonden. Volg de werkwijze van Hip en Hot en breng die magische sfeer in huis.

Hoedje haken met Wolplein

pietenmuts-haakpatroon

Het vergt wat uurtjes werk (of ontspanning, het is maar hoe je het bekijkt) maar het resultaat mag er zeker zijn! Doe de pluimpjes weg en je hebt nadien in plaats van een pietenmuts een trendy hoofddeksel. Voor de ietwat geoefende hobbyhaker! Het haakpatroon vind je via wolplein.nl.

Veel plezier!

Heb je deze al ontdekt?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!