Nieuwe televisiereeks Het Regent Gehaktballen op Cartoon Network

Door -
Goed nieuws voor de kleine televisiefans! Vanaf 18 september lanceert Cartoon Network de splinternieuwe reeks 'Het Regent Gehaktballen', gebaseerd op de gelijknamige films.

Na de succesvolle animatiefilms ‘Het Regent Gehaktballen’ uit 2009 en ‘Het Regent Gehaktballen 2’ uit 2013 (ook bekend als ‘Cloudy With A Chance Of Meatballs) verschijnt binnenkort een nieuwe, gelijknamige animatiereeks op het scherm. De televisieserie ‘Het Regent Gehaktballen’ zal vanaf 18 september iedere weekdag om 17u35 exclusief op Cartoon Network te zien zijn.

Volg de avonturen van Flint in ‘Het Regent Gehaktballen’

In deze gloednieuwe animatieserie volgen we Flint Lockwood: een tiener met grote dromen om een serieuze wetenschapper te worden. Met zijn uitvindingen wil Flint ooit de wereld veranderen, in plaats van alles in zijn gezicht te laten ontploffen. Flint lijdt bovendien aan NVD: Niet Vis-gerelateerde Dromen. Dit komt niet erg goed uit aangezien hij in Swallow Falls leeft, een blauwgekleurd dorp waar alles draait om de verkoop van sardientjes…

Ook de door fans geliefde Sam Sparks mag niet in de serie ontbreken. Sam is een nieuw meisje in de stad, ze wil meteoroloog worden en wordt al snel Flint’s beste vriendin. Samen beleven Flint en Sam als twee buitenstaanders hilarische avonturen en delen zij dezelfde droom: hun mede-Swallow Fallians helpen door het bedenken van betrouwbare uitvindingen die beter moeten zijn dan sardientjes, toch?!

Ook alle andere personages uit de film zijn terug, zoals: Flint’s vader Tim, een man van weinig woorden en nog minder expressie; Steve de aap, Flint’s sidekick en totaal onbetrouwbare lab-assistent; Burgemeester Shelbourne, de man die zijn laatste salaris heeft verdiend aan een pro-sardines platform; Brent, een lokale beroemdheid die rondloopt in baby kleding terwijl hij een tiener is; Earl, die geen politieagent is, maar veel harder optreedt als gymleraar en tot slot Manny, de schrikbarend bekwame jongen die niet alleen de audiovisuele afdeling van de school runt, maar ook met alles wat hij verder aanraakt aan de slag gaat.

Het Regent Gehaktballen – vanaf 18 september om 17u35 op Cartoon Network.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here