Topidee: de paaspauze leuk afsluiten met een online feestje

Door -
paaspauze leuk afsluiten
©Getty Images
Nog op zoek naar een activiteit voor je kinderen op het einde van de vakantie? De paaspauze leuk afsluiten kun je doen met een online feestje georganiseerd door Lego. Ook influencer Céline Dept zal erbij zijn. Leuk toch?

Paaspauze leuk afsluiten voor school weer begint

Om de paaspauze goed af te ronden, organiseert Lego een virtueel feestje om de nieuwe LEGO VIDIYO voor te stellen. Influencer op sociale media Céline Dept zal er zijn om samen met iedereen te dansen op de leukste beats. Je zult bovendien zelf interactief kunnen meebouwen aan het concert. Afspraak op zondag 18 april om 16u via deze link.

Wat is LEGO VIDIYO?

Met de sets van LEGO VIDIYO kun je door de minifiguurtjes te scannen zelf muziekvideo’s opnemen. Je hebt hiervoor de bijhorende app nodig waar de figuurtjes in ‘ware grootte’ te zien zijn. Door je meest creatieve kant boven te halen, kun je dan video’s maken op de muziek die jij leuk vindt. Lego werkte voor deze set samen met Universal Music Group.

De gemaakte videoclips komen op het platform van Lego, maar gebruikers blijven anoniem. De uploads en opmerkingen worden ook vooraf gemodereerd zodat het veilig blijft voor kinderen. Met dit alles maak je zeker kennis tijdens het virtuele feestje.

Feestje bouwen met Céline Dept

‘Eregast’ op het feestje Céline Dept is bekend van sociale media. Met haar filmpjes op TikTok en Instagram bereikt ze heel veel kinderen en tieners. Ze deelt vooral filmpjes waarin ze voetbalt en danst. Op TikTok heeft ze zelfs meer dan 12 miljoen volgers! Ze is bovendien ook bekend van het YouTube-kanaal dat ze met haar vriend Michiel beheert. Samen komen ze geregeld in de media.

De paaspauze leuk afsluiten kan ongetwijfeld met dit feestje vanuit de woonkamer!

Bron: LEGO

Lees ook deze artikels over leuke activiteiten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here