‘Say yes to the Dress’ nu ook voor communicantjes

Door -
ZEB for Stars
Dat ze zullen schitteren, staat buiten kijf. Maar dat communicantjes en lentefeesters nu ook al vóór de start van hun grote dag de show stelen, is nieuw. Kinderwinkel ZEB For Stars lanceert in het voorjaar van 2020 namelijk 'Hooray, it’s my day', een soort 'Say yes to the dress' dus, maar dan voor communicantjes. Een event waar zoon- of dochterlief als volleerde modellen hun coolste outfits kunnen showen aan familie en vrienden.

Say yes to the dress voor communicantjes: de miniversie

Ken je het razend populaire televisieprogramma ‘Say yes to the dress’ waarin aanstaande bruiden verschillende jurken passen voor vrienden en familie? Een gezellige bijeenkomst met een hapje en drankje als ideale kick-off naar die grote speciale dag. Wel, dit concept kun je nu ook toepassen op je communicantje of lentefeester.

Beeld: Facebook Zeb for Stars

Hooray, it’s my day

ZEB For Stars lanceert een sprookjesachtig ‘pasmoment’ waar jongens en meisjes in het middelpunt van de belangstelling staan tijdens hun zoektocht naar de perfecte outfit.

Wat kun je verwachten op zo’n ‘Hooray, it’s my day’-event? Denk: een pasrekje met de naam van je spruit op, een stylist alleen voor hem of haar, een droomtafel met rainbow cake pops, een donutwall, kleurrijke popcorn en cupcakes, een echt ‘onthullingsmoment’ op een verhoogje, een photobooth én goodie bag.

Je zou al bijna denken dat de jacht op de droomoutfit net zo’n spetterend feest is als de grote dag zelf!

Zie jij zo’n uitje met je ster in wording wel zitten? Dan kun je je hier alvast inschrijven. Veel plezier!

 

Ook interessant:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here