Uitje van de week: Family Rave Party in Hasselt

Door -
Hoe hard is een fuif geslaagd als je ouders hun kinderen ziet leren hakken? Of kinderen compleet waanzinnig ziet worden tijdens de climax van 'Let it Go', met een confettikanon op de achtergrond? Op de Family Rave Party, een fuif voor ouders én hun kinderen, kan het allemaal.

Op zondagnamiddag 20 oktober organiseert Maison Slash zijn ondertussen befaamde Family Rave Party. Het feestje voor gezinnen trekt deze keer richting Versuz Hasselt.

Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor ouders én hun kinderen: met een knalgoeie mix van club classics en hits van vandaag. Ook naast de dansvloer is er heel wat te beleven. Van matching airbrush tattoos, glow-in-the-dark verven en schminken, slijm maken, met je eten spelen, tot ‘plak je kind eens tegen de muur’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Waar is dat feestje?

  • Zondagnamiddag 20 oktober
  • Versuz Hasselt
  • Vanaf leeftijd 4+
  • Tickets vanaf € 19 (volwassenen)/ € 14 (kinderen)
  • Alle info op familyraveparty.be

Have fun!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here