Uit-tip! Wil je kindje later wetenschapper worden? Bezoek dan zeker de VIB Biotechdag

©VIB-Ine Dehandschutter
Heb jij een kleine wetenschapper in huis? Wil je kindje graag dokter worden? Breng zondag 21 oktober zeker een bezoekje aan de VIB Biotechdag. Er staan heel wat leuke kinderactiviteiten op het programma.
Waarom wordt een gezond mens plots ziek? Wat is de rol van microben of van DNA? Wist je dat er honderden vormen van kanker bestaan? Waarom werkt deze therapie wel bij jou en niet bij mij? Ontdek het tijdens de VIB Biotechdag die zondag 21 oktober plaatsvindt in Campus Drie Eiken in Antwerpen.

Kinderprogramma

Speciaal voor kinderen is er een specifiek programma. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen er allerhande coole proeven doen (bvb. haal eens DNA uit een tomaat) of naar spectaculaire laboverhalen luisteren.
Trek je stoutste laboschort aan en kom samen met Ekoli schuimen, bruisen, groeien, roken en boemen! Hier voer je de experimenten uit die je zelf wil en leer je over wetenschappen voor iedereen!

Praktisch

  • Wanneer? zondag 21 oktober – 12u30 tot 17u30
  • Waar? Campus Drie Eiken, Antwerpen
  • Gratis
  • Het volledige programma vind je op www.biotechdag.be.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here