Uitje van de week: vertelfeest Wonderwoud

Door -
Wonderwoud
© Provincie Antwerpen
Het Sprookjeshuis in het Rivierenhof blaast 40 kaarsjes uit, en dat wordt gevierd met een wonderlijk vertelfeest boordevol vertellers, woordtovenaars en muzikanten. Het gratis evenement Wonderwoud tovert het Rivierenhof voor een dag om tot een wereld vol elfen, trollen en kabouters voor iedereen van 4 tot 104 jaar.

Welkom op het feest van de fantasie

De beste vertellers uit Vlaanderen (en eentje uit Nederland) reizen af naar het Rivierenhof om ‘het kleine volkje’ (vanaf 4 jaar) en de iets grotere helden (vanaf 6 en 8 jaar) te boeien met hun wonderlijke verhalen. De Belleman, VertelSter van 1001 verhalen, Wortelvrouwtje en Don Fabulist zijn alvast van de partij. In en rond de weide aan het sprookjeshuis ontdek je elk half uur een nieuw verhaal.

Het Sprookjeshuis wordt 40!

Het Sprookjeshuis is al 40 jaar leverancier van onuitwisbare jeugdherinneringen. Hier komen kinderen met hun klas genieten van vertelsessies en workshops waarin zij zelf een verhaal leren verzinnen en vertellen. En elke zondag kunnen kinderen vanaf 6 jaar in familie- of groepsverband een vertelling bijwonen tijdens ‘Sprookjes op Zondag’.

Om 17u30 wordt de verjaardagstaart ’40 jaar Sprookjeshuis Rivierenhof’ aangesneden en is er zoets voor iedereen!

Praktisch

Wanneer? Zondag 22 september 2019 van 13 tot 18u
Waar? In en rond het Sprookjeshuis Rivierenhof
Parkweg (omgeving van kasteel Rivierenhof), 2100 Antwerpen Deurne
Prijs: Gratis!
Extra: Vooraf inschrijven is niet nodig
Leeftijd: Voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Kom verkleed als sprookjesfiguur of natuurwezen, dan wordt het feest dubbel zo leuk. Zorg dat je erbij bent!

Trek je er graag op uit?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here