Verdwaalbandjes: 3x makkelijke én coole alternatieven

Door -
Zorg ervoor dat je kindje, wanneer je drukke plekken bezoekt, altijd je gsm-nummer op zak heeft. Want geraak je elkaar kwijt, dan word je allicht meteen opgebeld. Wij geven je drie ideetjes waar je niet kunt naast kijken!

3x andere ‘verdwaalbandjes’

Vrolijke kralen, een tijdelijke tattoo of kleurrijke nageltjes? Er zijn tal van leuke manieren om je gsm-nummer op kwijt te kunnen.

Kijk maar mee:

 

Ook met deze kant-en-klare verdwaalbandjes ben je gerust deze zomer:

Blitse SOS-bandjes op maat

Weet je nu al dat je vast geen pen bij de hand zult hebben wanneer het bandje moet beschreven worden? Laat dan jullie eigen polsbandjes op maat maken. Je geeft online 2 regels tekst in, kiest de favoriete kleur van je oogappel en binnen de 24 uur heb je je bandje in huis. En ze zijn nog eens oersterk en watervast ook.

Te koop op www.goedgemerkt.nl

Lederen verdwaalarmbandjes

Bij atelier Feryn maken ze prachtige lederen bandjes met de naam van je kleine kapoen en jouw telefoonnummer erop. Het bandje mag mee in het zwembad, naar bed en in de douche… Er wordt geen gebruik gemaakt van een slotje, maar van een knoop. Daardoor is het ook voor gevoelige armpjes geschikt. De knoop is niet door kinderhandjes open te maken, en zorgt ervoor dat het bandje verstelbaar is.

Te koop op www.atelierferyn.be

In vakantiestemming? Deze artikels zullen jou vast wel interesseren:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here