Wat te doen tijdens de herfstvakantie?

©iStock
Joepie, van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november is het weer herfstvakantie! Sommigen gaan die week op reis, anderen kiezen liever voor een uitstapje dicht bij huis. Wij geven je alvast een overzichtje van leuke uitstapjes!

4 leuke uitstapjes voor tijdens de herfstvakantie

Boekenbeurs in Antwerp Expo

Van 28/10 tot en met 11/11 is Antwerp Expo dé place to be voor boekenwurmen, want dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Boekenbeurs. Snuister tussen duizenden boeken, ga naar de signeersessie van je favoriete schrijver of kom langs op een van de verschillende themadagen. Het volledige programma vind je op boekenbeurs.be.

Psst, kom je naar de Boekenbeurs? Breng dan zeker kinderboeken mee om te doneren aan kansarme kinderen! Lees meer over dit initiatief.

‘Kattekwaad’ in openluchtmuseum Bokrijk

Op 1 en 2 november komt Sotiz, de knotsgekke zwarte kater, samen met zijn oom, de circusdirecteur, naar Bokrijk. Samen sporen ze alle kinderen aan om hun fantasie, creativiteit en zin voor avontuur de vrije loop te laten en een dag vol dolle pret te beleven. Leef je uit op het ‘Kattekwaad’-parcours, neem deel aan een toffe circustour of geniet van een leuk podiumprogramma waarbij je lekker kunt dansen en zingen. Meer info via bokrijk.be.

Expo Teddy & Beer in Museum voor Natuurwetenschappen

Deze bere-interessante expo doet kinderen van 4 tot 104 jaar de wereld ontdekken van de echte beer achter de knuffel en achter de personages uit boeken en animatiefilms. Er is een interactief parcours, ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar, dat ze samen met hun knuffel kunnen afleggen. Meer info vind je hier.

Er was eens…in Oostende

Er was eens … een gezellig park in Oostende dat volledig in een sprookjeswereld omgetoverd werd. Elfjes, trollen, prinsen en prinsessen, … je vindt ze allemaal in het Leopoldpark. Kom van 27/10 t.e.m. 1/11 tussen 14 uur en 18 uur de verschillende straatacts, theatervoorstellingen, workshops, verhalen en nog veel meer ontdekken. Meer info vind je hier.

Dit kun je ook doen tijdens de herfstvakantie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here