WIN 2x gezinstickets voor het Gala van de Gouden K’s van Ketnet!

Door -
Gala van de Gouden K’s
Gala van de Gouden K’s
Na de compleet uitverkochte editie in 2019 strijkt hét Ketnet-event van het jaar binnenkort weer neer in het Sportpaleis: het Gala van de Gouden K's. Het is een avond met alles erop en eraan, mét felbegeerde awards, straffe optredens en verrassende uitreikers, geheel op kindermaat. En jij kunt hier gratis naartoe!

Spectaculaire awardshow

Het Gala van de Gouden K’s 2019 belooft weer een spectaculaire show te worden, met straffe optredens, felbegeerde awards en de coolste uitreikers*. Tijdens de show kom je te weten wie of wat in 2019 in de media, showbizz en sport het populairste was bij de Vlaamse Ketnetters. En dat in 16 categorieën, waaronder ‘muziekster van het jaar 2019’, ‘acteur/actrice van het jaar 2019’, ‘wie wordt de coole chick/grave gast van 2019’. De input – van prijscategorieën tot genomineerden – kwam van de jonge kijkers zelf.

Ontdek hier de genomineerden van dit jaar.

Live-optredens

Naast de awards zijn er ook live-optredens, van o.a. #LikeMe en Laura Tesoro, maar ook de Ketnetwrappers hebben héél wat in petto voor jullie!

De felbegeerde tickets waren eind september al de deur uit, maar wij mogen nog twee familietickets weggeven, goed voor 4 personen!

Wil jij erbij zijn? Doe dan snel mee

Wil jij het Gala van de Gouden K’s live vanop de eerste rij meemaken? En ontdekken welke coole chick dé coolste is? Of welke grave gast dé graafste? Doe dan hier meer aan onze wedstrijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Praktische info:

  • Waar? In het Sportpaleis van Antwerpen
  • Wanneer? 25 januari 2020, de deuren gaan open om 17u30!

*De live-show is te volgen om 19.00 uur op Ketnet, de Ketnet-app of Ketnet.be. De show wordt op zondag 26 januari integraal uitgezonden op Ketnet, om 08.30 uur en om 18.30 uur. Je kunt de uitzending ook met Vlaamse Gebarentaal bekijken op woensdag 29 januari om 13.30 uur.

Ook leuk met kinderen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

2 COMMENTS

  • Mooie prijs!!!

  • leuk!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here