WIN: 10 x prentenboek ‘Dank je wel’ (en een uitnodiging voor de boekvoorstelling)

Door -
Schrijver Stefan Boonen en illustrator Jan Van Lierde stellen zondag 4 maart hun nieuwste boek ‘Dank je wel’ voor. Het is een prentenboek met prachtige illustraties en ideaal om iemand te bedanken!

‘Dank je wel’, van de makers van het verterende Verliefd, is een prentenboek om van te smullen. Met versgebakken personages en heerlijke illustraties – hét themaboek om iemand te bedanken!

Korte inhoud van het boek ‘Dank je wel’:

Dank je wel!
Omdat je zo sterk bent.
Omdat er een pannenkoek door de lucht vliegt.
Omdat je ene held bent.
Omdat je ziek was.
Omdat je zo fijn dansen kan.
Omdat jij het bent.
Omdat er een taart is die almaar groter wordt!

Er valt een meisje uit de lucht én er vliegt een bal door het venster. Ook wordt er in een oor geknipt (aai) en gaat er een spin op wandel (iek). Er is een hele familie ziek en er is iemand die niet houdt van taart. Ook wordt er getrouwd (nee, toch niet) en gedanst!

Win een exemplaar van ‘Dank je wel’ en een uitnodiging voor de boekvoorstelling

Op zondag 4 maart tussen 15u en 17u stellen schrijver Stefan Boonen en illustrator Jan Van Lierde hun nieuwste boek ‘Dank je wel’ voor in de grootste kamishibai ter wereld. Dat is een Japans verteltheater dat voor de gelegenheid werd opgebouwd in cultuurcentrum De Steiger in Boom. 

Bij aankomst op de boekvoorstelling krijg je een gratis exemplaar van ‘Dank je wel’ dat je kunt laten signeren en na afloop volgt er nog een receptie. Bekijk alvast het inkijkexemplaar!

Wil jij kans maken op een gratis boek én een uitnodiging voor de hele familie? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

2 COMMENTS

  • leuk!!!

  • leuk prentenboek!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here