WIN: 3×2 allernieuwste LEGO® City bouwpakketten

Door -
LEGO® City wedstrijd
LEGO® City
Klaar voor enkele nieuwe avonturen in LEGO® City? Het zal wel zijn! Daarom geven wij de allernieuwste bouwpakketten weg. Waag dus snel je kans.

Meer dan ooit inclusief

In de wereld van LEGO® City telt iedereen mee! Zo maak je in het nieuwe skatepark kennis met een megastoere skater in een rolstoel. En in het stadcentrum wandelt ook een slechtziende bewoner fier rond met zijn blindengeleide hond. 

 LEGO® City wedstrijd
LEGO® City

Maar ook op vlak van duurzaamheid en technologie staat de tijd niet stil in LEGO® City. In de stad is er ruimte gemaakt voor je eigen recyclagepark én er is een laadpunt voor elektrische auto’s. Dat is pas bouwen aan de toekomst. Zo tof!

 LEGO® City wedstrijd
LEGO® City

Wist je trouwens dat de baanplaten van de verschillende LEGO® City bouwpakketten met elkaar verbonden kunnen worden? Op die manier kun je één reuzegrote stad maken waar altijd iets te beleven valt.

Meer info en shop-inspiratie vind je op lego.com.

Win een LEGO® City bouwpakket

Kriebelen je vingers ook om aan de slag te gaan met het hippe stadscentrum of het coole skatepark?  Dat komt goed uit, want wij geven 3 stadscentra en 3 skateparken weg. Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord op de wedstrijdvraag te geven. Veel succes!

Pssst, het antwoord op de vraag vind je hier ;-).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

2 COMMENTS

  • Zo leuk waag graag een kansje

  • Doe heel graag mee!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here