Wordt dit dé nieuwe rage in 2018?

Door -
Move over, fidget spinners! De mogelijke nieuwe rage in 2018 heet Diamond Painting. Je moet wel over wat geduld beschikken, maar je houdt er je kroost (of jezelf) wel een tijdje zoet mee.

Diamond Painting kan best letterlijk genomen worden: Je kleeft genummerde glittersteentjes op een canvasdoek en als eindresultaat zou je een mooi ‘schilderij’ moeten krijgen, bestaande uit talloze kleine (neppe) diamantjes.

De trend komt overgewaaid uit Nederland. Tijdens de feestdagen werd er plots een enorme piek opgemerkt: de verkoop van Diamond Painting pakketten vertienvoudigde in slechts vijf weken.

Voor elk niveau

Het handige is dat er voor elk niveau een geschikt pakket is: voor de beginners zijn er doeken die je maar gedeeltelijk beplakt, voor de gevorderden zijn er schilderijen waar je het hele doek vult, ook de achtergrond.

Ben je nieuwsgierig geworden of op zoek naar een nieuwe bezigheid, neem dan een kijkje op websites als Bol.com waar ze een groot gamma Diamond Paintings verkopen.

Bekijk hier hoe het werkt


Beeld: nobody-else.nl
Video: YouTube

Lees meer:

2 COMMENTS

  • Aliexpress /wish/ebay verkopen ze ook en vele bedrijven in nl verkopen het ik doe dit nu kleine 3 maanden en ben al met nummer 9 bezig 7 af nummer 8 is bijna af

  • Ik doe dit al een tijdje. En niet te nadele van bol.com maar ik zou daar (überhaupt niet in NL) bestellen. Maar vanuit China via Ali express of wish bijvoorbeeld 😊 Hier is het hartstikke duur en via buitenland dus stukken goedkoper (en ja inclusief verzendkosten)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here