Kindvriendelijke zomerbar uitgetest: De Schuur in Borsbeek

Door -
kindvriendelijke zomerbar
© De Schuur
Een koffie drinken met je vriendin en de kinderen of lekker uit eten met het gezin? Niet elke plek is even geschikt om met je kroost binnen te vallen. Daarom test redactrice Leila de leukste kidsproof koffiebars, cafés en restaurants voor je uit. Deze week: kindvriendelijke zomerbar De Schuur in Borsbeek.

SFEER EN GEZELLIGHEID

Midden in Fort III in Borsbeek bots je tijdens de zomermaanden elke zondagmiddag op deze gezellige, nostalgische zomerbar. Woonwagens vormen het decor voor een heerlijk samenkomen met familie en vrienden. Maak er meteen een daguitstap van en ga ervoor of erna heerlijk fietsen of wandelen in het prachtige groen van het Fort en omstreken. Ons tripje startte met een zoektocht naar de gallowayrunderen om de hoek. Jezelf daarna met je kroost neervlijen voor een heerlijk drankje en nog meer speelpret: wij vinden dat een zondag naar ons hart.

KINDEREN WELKOM

Kinderen tot 6 jaar kunnen zich helemaal uitleven in de aparte speelzone in openlucht. Jammer genoeg is de nostalgische speelwoonwagen in De Schuur tijdelijk niet toegankelijk omwille van de corona maatregelen. Voor de iets grotere kinderen zijn er een skatepiste, speelbos en een avonturenparcours vlakbij. En ook de grote speeltuin van Fort III ligt amper op 200 meter. Wie daar nog net niet genoeg aan heeft, brengt zelf een petanque- of Kubb-setje mee.

BABYPROOF?

Yes. Er is een verschoningstafel aan de toiletten en er is plaats zat. Zowel binnen als buiten.

DE KAART

De Schuur is vooral een bar met een heel uitgebreide drankenkaart boordevol heerlijke en lokale bieren, wijntjes en een grote keuze aan frisse drankjes. En wie zich niet graag naar huis haast om het zondagse avondmaal voor te bereiden, blijft gewoon lekker hangen. Er is elke week een lekker maal te verkrijgen bij een lokale foodtruck.

 

GROOTSTE TROEF?

De gemoedelijke ongedwongen sfeer en de onovertroffen ligging in het veelzijdige Fort. Hier kom je spelen, wandelen, fietsen, op avontuur én gezellig samenzijn met iedereen die je meebrengt en tegenkomt.

PRAKTISCH

  • Open op zondag van 11 tot 19 uur
  • Adres: Fort III, Fran Beirenslaan 21A, 2150 Borsbeek

OP ZOEK NAAR ANDERE KINDVRIENDELIJKE PLEKJES? LEES HIER VERDER:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here