Boekentip van de week: Familiefun

“Ik verveel me”. Klinkt het je bekend in de oren? Dat wordt helemaal verleden tijd wanneer je deze ‘Familiefun’ van Marisa Hart in huis haalt. In dit boek boordevol simpele, maar leuke ideeën vinden jullie vast elke keer een toffe bezigheid.

‘Familiefun’ is een boek vol creatieve ideeën en activiteiten om samen met je gezin te doen. De Duitse Marisa Hart, bekend van haar familieblog en drukbezocht Instagramaccount ‘Baby, Kind & Meer’, toont je op een aanstekelijke manier hoe je de leukste en creatiefste activiteiten met je gezin kunt bedenken en doen.

Alle ideeën zijn met eenvoudige middelen en weinig voorbereiding te realiseren: met dit boek in huis zullen jullie zich dus niet snel meer vervelen! Het geeft jullie heel wat gemakkelijke ideetjes om eens wat extra tijd samen door te brengen. Bouw een spookhuis in de kinderkamer, open een ijssalon in de keuken, maak een tijdcapsule, organiseer piratenmiddag of ga met z’n allen naar de thuiscinema.


Auteur: Marisa Hart
ISBN: 9789045219523
Prijs: € 21,50

MEER BOEKENTIPS:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content