Terug naar school: de 10 leukste boterhamdozen voor je kleuter

Door -
boterhamdozen
©GettyImages
De eerste schooldag staat voor de deur, spannend! Gaat je kleuter al een volledige dag naar school? Dan hoort er een leuke en praktische lunchbox bij. Wij zetten alvast onze favorieten op een rijtje.

10x de leukste brooddozen

Yumbox mini

Handige bentobox van BPA-vrij plastic op kleutermaat met een uitneembare tray. De compartimenten zijn ideaal om verschillende kleine snacks mee te geven.

boterhamdozen

€ 21,95 – Blabloom

Tip: heb je een grote eter in huis en is de Yumbox mini te klein, dan bieden de Original of de Panino de oplossing.

Goodbyn Small Meal

Nog een leuke BPA-vrije bentobox die je kindje helpt om gevarieerd te eten. In de kleine compartimenten kun je ook makkelijk stukjes fruit, noten of rauwe groentjes kwijt. Ideaal voor in een klein rugzakje.

boterhamdozen

€ 6,95 – Kudzu

Brooddoos Monbento gram

Deze brooddoos van BPA-vrij plastic heeft een ideaal formaat voor de kleuterboekentas en een clipje dat elke kleuter makkelijk open krijgt. Bovenaan is er een venstertje waar je de naam van je kindje of een symbooltje in kwijt kunt.

boterhamdozen

€ 14,90 – Kudzu

Bento brooddoos Petit Monkey

Dankzij deze handige brooddoos met vakjes én bestek kan je kleine kapoen tijdens de middag genieten van een heerlijk gevarieerde lunch. De kleine vakjes zijn ideaal voor wat tomaatjes, druiven of noten.

boterhamdozen

€ 18,95 — Kleine Zebra

3 SPROUTS Lunch bento box

Deze schattige lama waakt over de lunch van je kleine kapoen. De klepjes zijn makkelijk te openen door kleine kleuterhandjes en de afzonderlijke vakken zijn ideaal voor kleine, afzonderlijke snacks.

boterhamdozen

€ 11,99 – The Little Ones

Liewood brooddoos Arthur

Handige, lichte brooddoos van RVS met een siliconen deksel. De lunchbox heeft 3 aparte vakken, zodat je makkelijk een gevarieerde maaltijd kunt meegeven aan je kleine kapoen.

boterhamdozen

€ 30 – Blabloom

Lässig lunchbox

Stevige lunchbox van RVS met een goed sluitend deksel dat aan de broodtrommel vasthangt. Zo raakt je kindje ‘t alvast niet kwijt! Dankzij de handige uitneembare verdeler bepaal je zelf de grootte van de compartimenten.

boterhamdozen

€ 19,95 – Kleine Zebra

Blafre brooddoos bloemen

Een handige broodtrommel met drie vakken en een apart deksel dat goed te openen is. Het grote gedeelte is ideaal voor een boterhammetje, in de kleinste vakjes passen dan weer snacks of stukjes fruit.

€ 19,95 – Little Thingz

Lunchzakje Snack’n Go

Erg handig voor in de kleuterboekentas dankzij het kleine formaat. Het katoenen tasje heeft een coating aan de binnenkant en een praktische velcrosluiting.

boterhamdozen

€ 9,95 – Kudzu

Lunchbox Mepal

Voor wie de show wil stelen in de pauze of de speeltuin, heeft het Nederlandse merk de Campus schoolserie uitgebreid met een aantal nieuwe prints. De lijn met lunchboxen, drinkflessen en schoolbekers is voorzien van dé laatste kinderhelden, als die uit Frozen 2, Cars, L.O.L. Surprise, Nijntje Confetti en World of Dinos.

boterhamdozen

€ 8,99 – Mepal

TIP: Boterham in vormpjes

Heb je een moeilijke eter in huis, dan kun je z’n interesse wekken met een lunch in speciale vormen. Dat kan bijvoorbeeld met de speciale sandwich cutters van Lunch Punch. Ze zijn gemaakt van BPA-vrije kunststof en zijn iets groter dan de standaard koekjesvormen.

Tekst: Sara Dekens

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here