Getty Images

Hoe laat is het? Tijd voor de leukste kinderhorloges

Kan je kindje al kloklezen of heeft hij nog wat extra motivatie nodig? Een eigen polshorloge is altijd een goed idee. Kies er eentje met een duidelijke wijzerplaat waar je makkelijk het uur op kunt aflezen. Dit zijn alvast onze favoriete kinderhorloges.

Als je zoon of dochter de klok kan lezen, winnen ze ineens een stuk zelfstandigheid. Bovendien hoef jij niet meer steeds te antwoorden op ‘Mama, hoe laat is het’? Hoe kinderen de klok leren lees je hier. Een eigen polshorloge is een van de manieren om je kind te stimuleren.

De leukste kinderhorloges

SCHOK- EN WATERDICHT

kinderhorloges polshorloge klok lezen kinderhorloges polshorloge klok lezen

Dit mooie horloge is ideaal voor kinderen die pas beginnen kloklezen. Het heeft een analoge wijzerplaat waar je zowel de uren als de minuten makkelijk op kunt aflezen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het snel stukgaat, want het kan tegen een stootje en het is spatwaterdicht. De bandjes van het horloge haal je er makkelijk af en was je in de wasmachine. Wil je een ander kleurtje? Dan kun je de bandjes apart kopen. Ideaal om eens af te wisselen!
€ 60,00. Hier te koop.

MET EEN VLEUGJE RETRO

kinderhorloges polshorloge klok lezen kinderhorloges polshorloge klok lezen

Heb je een gameliefhebber in huis? Dan zal hij of zij vast onder de indruk zijn van dit ‘time invader’ polshorloge, gebaseerd op het bekende retro spel. Het uur is makkelijk af te lezen op de wijzerplaat die zowel de uren als minuten bevat én een korte en lange wijzer in twee verschillende kleuren.
€ 42,00. Hier te koop.

GLITTER & GLAMOUR

kinderhorloges polshorloge klok lezenkinderhorloges polshorloge klok lezen
Dit prachtige horloge met gouden details en een kleurrijke regenboog zal elke glitterfan bekoren. Het witte bandje is gemaakt van silicone en valt extra soepel rond de pols van je kind. De gouden cijfers duiden de uren aan en zijn duidelijk leesbaar op de witte achtergrond. Verkrijgbaar in 2 maten.
€ 89,00. Hier te koop.

OP TIJD, MAAR OOK FITTER

kinderhorloges polshorloge klok lezen kinderhorloges polshorloge klok lezen
Mag het iets meer zijn dan enkel een horloge? Dan is deze activity tracker een goed idee. Zoon- of dochterlief kan niet enkel het uur aflezen, maar deze Fitbit motiveert hen ook om meer te bewegen en gezonde gewoonten aan te houden. Laat je kind kiezen uit verschillende wijzerplaten en stel de timer in zodat hij elke avond minstens 10 minuten leest.
€ 75,00. Hier te koop.

Tip: meer weten over kinderhorloges met extra’s? Lees er hier alles over!

Ook interessant om te lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content