©GettyImages

Gratis e-book voor kinderen met heldere uitleg over het coronavirus

Uitgeverij Gottmer en Nosy Crow publiceren een gratis e-book voor kinderen tussen de vijf en tien jaar, met heldere en toegankelijke uitleg over het coronavirus (COVID-19).

Toegankelijk en relevant e-book

Wat is het coronavirus, en waarom heeft iedereen het erover? Dit toegankelijke en relevante e-book, dat is voorzien van de karakteristieke illustraties van Axel Scheffler, beantwoordt deze en nog veel meer vragen. Het biedt kinderen tussen de vijf en tien jaar én hun ouders of verzorgers heldere uitleg over het coronavirus en de gevolgen ervan, zowel op het gebied van gezondheid als in het dagelijks leven.

Met de input van medische experts, maar ook van leraren en kinderpsychologen, is dit boekje een betrouwbare bron van zowel praktische als theoretische informatie. Het helpt de soms moeilijke veranderingen die we allemaal ondergaan onder woorden te brengen en legt uit wat we zelf kunnen doen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken.

Download het gratis e-book! 

e-book coronavirus

Nog meer corona-tips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content