©GettyImages

3x kinderhorloges met leuke extra’s

Door Celine Werner

Toen we vroeger een horloge cadeau kregen, zag dat exemplaar er best klassiek uit. Een lederen of stoffen bandje met een kleine wijzerplaat, meer was het eigenlijk niet. Maar tegenwoordig dragen kinderen veel geavanceerdere modellen, kijk maar:

Kinderen gemotiveerd houden om te bewegen tijdens COVID-19

Fitbit kondigde onlangs de Fitbit Ace 3™ aan, de nieuwe generatie activiteits- en slaaptracker die het voor kinderen van zes jaar en ouder leuk en makkelijk maakt om samen met het hele gezin actief te worden en gezonde gewoontes te ontwikkelen.

Bovenop de functies die kinderen het leukst vinden aan Ace activitytrackers, komt Ace 3 met nieuwe geanimeerde wijzerplaten en accessoires om kinderen te motiveren en hun persoonlijke stijl te laten zien. Met een batterijduur tot acht dagen en een waterdicht design houdt dit model het de hele week vol.

kinderhorloges

€ 79,95 – Shop hier.

Je kind(eren) met een gerust hart laten buitenspelen

Met dit GPS-horloge van Kuus voor kinderen weet je altijd waar jouw kleintjes zich bevinden. Je kunt niet alleen de locatie zien, maar ook bellen is mogelijk. Zo heb jij een geruster gevoel en krijgen de kleine kapoenen meer vrijheid. Win-win!

kinderhorloges

€ 79,99 – Shop hier.

Het nuttige aan het aangename koppelen

Ook de allerkleinsten hebben recht op een eigen smartwatch! Met Tobi leert je kind de tijd lezen en nog véél meer. Dit leuke horloge van Little Tikes heeft namelijk een leuke interactieve persoonlijkheid, twee camera’s, spelletjes, een alarm, timer, enz. 

kinderhorloges

€ 47,95 – Shop hier.

Ook tof!:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content