Laat je kleintje nu gratis proeven van de nieuwste Nestlé-groeidrink

Advertorial Een groeidrink voor je kleintje, gemaakt van alleen maar plantaardige ingrediënten en zonder toegevoegde suikers? Die móét je gewoon uittesten. En dat kan! En wel helemaal gratis en voor niets. Koop nu een brik Nestlé® Plantaardige Groeidrink met Tarwe & Haver en krijg ze volledig terugbetaald. Nestlé lanceerde zojuist zijn eerste plantaardige groeidrink met tarwe en haver voor kindjes van 1 tot 3 jaar. De nieuwste lancering is de eerste én enige plantaardige groeidrink op de markt zonder toegevoegde suikers. En de smaak? Die is heerlijk en wordt in no time de favoriet van je kindje. Om zo te drinken, maar ook als basis voor een lekkere smoothie of een voedzaam ontbijtje met babygranen. Nestlé® Plantaardige Groeidrink met Tarwe & Haver is een volwaardig én 100 % plantaardig alternatief voor groeimelk, volledig op maat van de voedingsbehoeften van peuters in volle groei. De drink werd zorgvuldig samengesteld op basis van plantaardige eiwitten uit granen en peulvruchten en is dus van nature vrij van melkeiwitten en dierlijke proteïnen*. De plantaardige groeidrink bevat geen toegevoegde suikers en wordt bovendien verrijkt met vitamines A, C, D & B12, calcium en ijzer. Met andere woorden: alles wat goed is voor je kleintje.

Testen maar!

Deze plantaardige groeidrink van Nestlé heeft alle voordelen van groeimelk en is daarbovenop 100 % plantaardig. 350-500 ml plantaardige groeidrink per dag is de ideale aanvulling bij een gevarieerde voeding voor je peuter. Tijd om te testen! Zo test je de gloednieuwe plantaardige groeidrink van Nestlé: 100% plantaardig, 100% terugbetaald

  • Koop een brik Nestlé® Plantaardige Groeidrink met Tarwe & Haver in de supermarkt en houd je aankoopbewijsje bij.
  • Klik hier en upload jouw aankoopbewijs.
  • Krijg de plantaardige groeidrink 100 % terugbetaald.
  • Laat je kleintje volop proeven en genieten van de gezonde én lekkere groeidrink.
  • Zo kan je mini-me stap voor stap groeien met Nestlé Baby Plantaardige Groeidrink!

Meer info over de nieuwste plantaardige Nestlé-groeidrink vind je hier. *Kan sporen van melk bevatten want geproduceerd in een fabriek waar ook melk wordt verwerkt.

Partner Content