Leer tellen en zingen met Little Love Suzy en haar puppyvriendje

Zappy Ouders & Vtech Little Love Suzy en haar puppy zijn de nieuwste leden van de VTech-familie. Ze zijn heerlijk om te knuffelen en te vertroetelen. Bovendien geeft dit vrolijke duo je kleintje eindeloos speelplezier. Maar er is meer: je oogappel geraakt bovendien vertrouwd met zingen en tellen, en ook Suzy en haar puppy leren elke keer iets bij!

Het perfecte duo voor interactief speelplezier

Little Love Suzy vormt samen met haar puppy het perfecte duo om urenlang, interactief te spelen. Er kan apart met de pop of de puppy gespeeld worden, maar samen zorgen ze pas echt voor het meeste plezier. Dankzij een draadloze verbinding doen Suzy en haar puppy elkaar na en vullen ze elkaar aan. Als Suzy bijvoorbeeld drinkt uit het bijgeleverde flesje, staat haar puppy rechtop met de pootjes in de lucht. De puppy kan bovendien echt blaffen, dansen en bewegen. Met veel liefde en geduld leert Suzy hem dan  liedjes, kunstjes en ze kan hem zelfs leren praten! Door op Suzy’s strikje te drukken, zal haar hondje reageren met verschillende geluidjes en bewegingen.

Stap voor stap vaardigheden stimuleren

Net als in het echte leven gaat de ontwikkeling stap voor stap. En dat geeft veel voordelen:

  • Al spelend leert je kind dingen bij. Het leuke is dat dat leerproces gelijk met dat van Suzy en haar puppy verloopt. Wanneer het duo iets leert, doet je kind dat ook.
  • Dankzij het fantasievolle rollenspel worden oorzaak en gevolg, motorische vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en taalontwikkeling gestimuleerd.
  • Met de honderden zinnen, liedjes en melodieën leert je kindje ook zingen en cijfers ontdekken. Suzy en haar puppy zijn niet voor niets genomineerd tot Speelgoed van het jaar 2017 in Nederland!

Geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Adviesprijs: €59,95

Partner Content