Playmobil Stories: luisterverhalen vol interactief speelplezier

Houden je kinderen van avonturen met piraten, prinsessen of ridders? Dan zijn de Playmobil Stories echt iets voor hen: interactieve luisterverhalen die bovendien de creativiteit en taalontwikkeling stimuleren. Lees snel verder en doe zeker ook mee aan onze wedstrijd, want wij geven vier PLAYMOBIL® speelsets weg!

Luisterverhalen zijn de ideale manier om de fantasie en taalontwikkeling van je kind te stimuleren. Ze geven een hele nieuwe dimensie aan het begrip ‘spelend leren’. Daarom bedacht PLAYMOBIL® België een uniek concept: Playmobil Stories.

Wat zijn de Playmobil Stories?

Playmobil Stories zijn zes luisterverhalen vol interactieve elementen, geschreven door de Belgische kinderauteur Thaïs Vanderheyden. Ieder verhaaltje duurt vijf minuten en heeft een open einde dat kinderen zelf kunnen invullen. Ze kunnen het verhaal zelf sturen door op de smartphone of tablet te swipen, emoji’s aan te tikken en te scrollen.

De verhalen werken bovendien als een chatbot, wat betekent dat deze in dialoog verteld worden en tegelijk ook om interactie vragen van het kind en ouder. Niet alleen leuk voor de allerkleinsten, maar ook voor mama en papa.

Er komen verschillende speelwerelden aan bod die snel ontpoppen tot grappige, absurde maar vooral fantasie-stimulerende scenario’s. Van popcorn producerende draken tot astronauten die limonade ontdekken op Mars.

1

Ridderverhaal

2

Prinsessenverhaal

3

Piratenverhaal

Fantasie op hol!

Playmobil Stories dragen op deze manier bij aan de cognitieve ontwikkeling van jonge kinderen. De luisterverhalen helpen bij het uitbreiden van de woordenschat en de open eindes stimuleren de fantasie en vindingrijkheid door vragen en opdrachten. Bovendien zijn de Playmobil Stories helemaal gratis!

Beluister hier de PLAYMOBIL® STORIES!

Win een PLAYMOBIL® speelpakket

Om het speelplezier compleet te maken, geven wij vier speelsets weg van de speelwerelden die ook terugkomen in de luisterverhalen. Vul onderstaand wedstrijdformulier in en waag je kans!

Wat kun je winnen?

  • 1x Kristallen paleis t.w.v. € 84,60
  • 1x Mars-raket met lanceerplatform t.w.v. € 64,99
  • 2x Mars-Trike t.w.v. € 5,76

Opgelet: Er wordt slechts één prijs uitgereikt per adres.

Partner Content