Tel af naar Kerstmis met de PLAYMOBIL® Adventskalender (afgelopen)

Kijkt jouw kleine spruit ook zo uit naar Kerstmis? Maak dan het aftellen nog leuker met de enige echte PLAYMOBIL® Adventskalender. Doe snel mee aan onze wedstrijd en wie weet win jij wel een exemplaar!

Aftellen naar Kerstmis

Ieder kind kijkt reikhalzend uit naar hét moment waarop het zijn of haar pakjes onder de kerstboom mag openen. Dankzij de PLAYMOBIL® Adventskalender wordt aftellen naar Kerstmis minstens even leuk!

De PLAYMOBIL® Adventskalender bevat 24 minicadeautjes die je kleine spruit iedere dag, van 1 december tot Kerstmis, kan ontdekken. Deze cadeautjes komen stilaan samen tot één leuk geheel, maar passen ook perfect bij alle andere PLAYMOBIL® speelsets.

Ontdek de drie verschillende adventskalenders

1

PLAYMOBIL® Paardrijclub Adventskalender

Op de patio van de Paardrijclub ligt een zwart-wit gevlekte kat languit in het winterzonnetje te spinnen. Twee pony’s hinniken luid en galopperen elegant door de uitgestrekte weide, kleurrijke bloemen en strikken glanzen in hun lange manen.

2

PLAYMOBIL® Top Agents Adventskalender

De Top Agents zijn altijd druk op zoek naar nieuwe manieren om de huiveringwekkende Dr. Drone te bestrijden. Hun laatste creatie en ultieme wapen? Een hypermoderne auto die niet enkel razendsnel door de straten racet, maar ook nog eens kan vliegen!

3

PLAYMOBIL® Kerstatelier met elfen Adventskalender

In het Kerstatelier met elfen zijn de kerstelfjes dag en nacht bezig met de voorbereidingen voor kerstdag. Ze toveren haastig (maar met véél liefde!) een heleboel cadeautjes in elkaar: van schattige poppen en teddyberen tot schommelpaarden en… PLAYMOBIL®-sets! Hup, hup, hup! Inpakken en snel in de slee. Want de Kerstman en Rudolf hebben nog een lange weg af te leggen voor jouw kerstcadeautje onder de boom ligt!

Win een PLAYMOBIL® Adventskalender!

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet kan jouw oogappel binnenkort aftellen naar Kerstmis met zijn eigen adventskalender!

Partner Content