child on a bicycle at asphalt road in early morning. Boy on bike in the city

Veilig naar school! 4x onmisbare items

Het verkeer wordt alsmaar drukker, onveiliger en complexer. Zorg dat je kinderen gezien worden en veilig naar school gaan met deze must-haves voor elke zwakke weggebruiker.

4x veilig naar school

1

Fietszitje GO

Bobike brengt met GO een volledig nieuw fietszitje op de markt dat extra veilig is dankzij een geïntegreerde, verhoogde bescherming van de kuip. Bovendien is het achterzitje verkrijgbaar in vijf prachtige pastelkleuren, op en top stijlvol design.

€ 64,95 – Shop hier

2

Hip fluohesje


Fluohesjes saai? Dan heb je die van Gofluo. nog niet gezien! De collectie bestaat uit eigentijdse, urban geïnspireerde ontwerpen die niet alleen veilig, maar ook esthetisch verantwoord zijn. Gofluo. gebruikt aangename, waterafstotende en sneldrogende stoffen, frisse fluokleuren, verrassende combinaties en handige sluitingen zonder velcro zodat je kleding en sjaals niet worden beschadigd.

€ 29,99 – Shop hier

3

BeSeen-rugzak


De nieuwe Back to School-collectie van boekentassenmerk Kipling zorgt ervoor dat kinderen en jongeren cool, maar ook goed zichtbaar zijn op weg naar school.

€ 139,90 – shop hier

4

B’twin fietshelm


Met deze coole fietshelm is je mini-me beschermd tegen eender welk hoofdletsel. Ideaal als je kind met het skateboard, de step of de fiets naar school gaat.

€ 20 – Decathlon

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content