WIN: 3 x BABY born® speelset

BABY born® is al jarenlang een vaste waarde in speelkamers over heel de wereld. Dankzij de levensechte functies van de pop kan je kind in de huid kruipen van poppenmoeder of -vader en met de talloze bijhorende accessoires komt er nooit een einde aan het interactieve speelplezier!

Iedereen kent de schattige BABY born®-pop die kan ‘eten’, ‘drinken’, ‘huilen’ en ‘op het potje kan gaan’. Deze levensechte functies zorgen voor een interactief rollenspel waarbij de fantasie, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheidszin van je kind worden gestimuleerd.

Nieuw: BABY born® reiszitje en babyvoedingsstoel

Naast de pop bestaat de BABY born®-reeks uit verschillende speelthema’s en bijhorende accessoires van die zorgen voor eindeloos speelplezier.

Dit jaar komen de makers van BABY born® met twee gloednieuwe accessoires: het reiszitje en de babyvoedingsstoel.

1

BABY born® Reiszitje

Het BABY born® reiszitje heeft drie functies: de draagfunctie, zitfunctie en rolfunctie. En dankzij de riem zit de baby altijd veilig vast tijdens de reis!

2

BABY born® Babyvoedingsstoel

BABY born® Babyvoedingsstoel

De BABY born® babyvoedingsstoel maak je gemakkelijk vast een tafel zodat de baby mee aan tafel kan eten.

Win een BABY born®-speelset met pop, reiszitje en babyvoedingsstoel

Wil jij een BABY born®-speelset winnen bestaande uit 1 pop, 1 reiszitje en 1 babyvoedingsstoel? Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet is jouw kind binnenkort de gelukkige poppenmoeder- of vader van een eigen BABY born®-pop!

Partner Content