© PLAYMOBIL® / FIFA

WIN: 3x meeneem voetbalstadion van PLAYMOBIL® 

Voetbalfanaten opgelet, want vanaf nu kun je zelf thuis of onderweg spelen voor die felbegeerde FIFA Wereldbeker. Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet win jij wel je eigen PLAYMOBIL® meeneem voetbalstadion in WK-thema!

Wilde je altijd al eens in de huid kruipen van je favoriete topvoetballer? Dat kan nu dankzij PLAYMOBIL® ! Speciaal voor het WK voetbal lanceren ze een meeneem voetbalstadion in het thema van de FIFA Wereldbeker in Rusland.

Klaar voor de match?

Het PLAYMOBIL® meeneem voetbalstadion bestaat uit een openklapbaar voetbalveld, vier spelers, bijhorende ballen en goals, stickers om het veld te personaliseren en een échte Wereldbeker in PLAYMOBIL® -formaat.

Om de wedstrijd te starten klap je het speelveld eenvoudig open, bevestig de doelen en zet de spelers klaar. Met de innovatieve trapfunctie kun je met één hand de bal recht in het doel trappen! Na de match klap je het terrein dicht om het makkelijk terug op te bergen. Neem jij de trofee mee naar huis?

Win een PLAYMOBIL® meeneem voetbalstadion 2018 FIFA Wereldbeker Rusland™

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van jouw eigen WK voetbalstadion!

Partner Content