WIN: 5 x VTech Kidizoom Duo 5.0 t.w.v. 69,95 euro!

Zappy Ouders & Vtech Na de Kidizoom lanceert VTech de Kidizoom Duo 5.0, een slimme camera met een vrolijk design waarmee je de wereld om je heen kunt vastleggen. Maar wist je dat de Kidizoom Duo 5.0 veel meer is dan een gewone camera?

Bewerk je beelden met filters en effecten

Met de camera’s aan de voor- en achterzijde kun je naar hartelust foto’s, filmpjes en selfies maken. Dankzij de draaibare ring aan de voorkant geef je je beelden ook een leuke kleurenfilter of kies een van de 70 foto effecten voor een grappige touch. Met het bijgeleverde usb-kabeltje zet je al je beeldmateriaal op de computer of laptop zodat er niets verloren gaat.

Speel spelletjes en luister muziek

Naast de foto- en filmfunctie is de Kidizoom Duo 5.0 ook uitgerust met toffe features voor stemopname en stemvervorming, maar ook met een mp3-speler (en bijgeleverde koptelefoon) om muziek te luisteren. Daarnaast heeft de camera ook een functie voor gezichtsherkenning en een bewegingssensor waarmee je leuke spelletjes kunt spelen. De Kidizoom Duo 5.0 is beschikbaar in roze of blauw en heeft ruimte voor ongeveer 1000 foto’s of 5 minuten filmtijd! Wij weten al één ding zeker, met deze all-in-one-camera geraak je nooit uitgespeeld.

Doe mee en win een Kidizoom Duo 5.0

Wil jij kans maken op deze superslimme camera ter waarde van 69,95 euro? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in!

Partner Content