Win tickets voor KidiX, een belevingsbeurs voor de hele familie [afgelopen]

KidiX is een gloednieuwe concept voor families en kinderen van 4 tot 14 jaar. Met meer dan 100 activiteiten is een bezoekje aan deze belevingsbeurs meer dan de moeite waard. Wil je graag een kijkje gaan nemen? Doe dan zeker mee aan onze wedstrijd, want wij geven 4 familietickets t.w.v. 44 euro weg!

Leef je uit op KidiX

Van zaterdag 28 tot en met dinsdag 31 oktober wordt Paleis 7 in Brussels Expo omgetoverd tot een waar speelparadijs voor families en kinderen. Aan de hand van meer dan 100 activiteiten zoals onder andere sport, koken, muziek en mode ga je spelenderwijs op ontdekking in de wereld van het kind.

KidiX is opgedeeld in zeven zones:

  1. Kids@Home: hier staat ‘huis op maat van het gezin’ centraal
  2. Discover Zone: tips & tricks voor de leukste daguitstappen
  3. Education Zone: informatie over opleidingen en educatieve projecten
  4. Services Zone: biedt ouders suggesties voor het runnen van het huishouden
  5. Food & Ecologie Zone: benadrukt het belang van gezonde voeding en lekker koken voor de hele familie
  6. Enjoy Zone: hier komt vrijetijdsbesteding uitgebreid aan bod
  7. Fashion Zone: hier is het een en al mode en beauty wat de klok slaat

Ontdek meer praktische info over de openingsuren en bereikbaarheid en bekijk zeker ook eens het volledige programma en het plan van de beurs!

Win 4 familietickets voor de KidiX Family Experience Days

Heb jij wel zin in een dag vol fun op de KidiX belevingsbeurs? Doe dan mee aan onze Facebookwedstrijd en wie weet win jij wel één familieticket (geldig voor 2 volwassenen en 4 kinderen) ter waarde van 44 euro.

Hoe kun je winnen? Like onze Facebookpagina en tag iemand in deze Facebookpost die ook een toegangsticket voor KidiX verdient! De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 27 oktober! Je krijgt dan een code toegestuurd waarmee je jouw ticket kan verzilveren op de website van KidiX. Meedoen kan tot en met 27 oktober 16u.

Partner Content