© Zannemie en de bende

Zalige kinderliedjes voor jou én je kinderen: Zannemie en de Bende

Heb je alle cd’s van Kapitein Winokio platgedraaid en kan je geen luisterverhaal meer horen, maar vertrek je net voor een lange autorit naar het Zuiden? Dan hebben wij dé gouden tip: Zannemie en de bende: 14 zalige kinderliedjes voor jou én je kinderen.

Zalige kinderliedjes voor jou én je kinderen: ‘Kleine zus en grote broer’ van Zannemie en de Bende.

Redactrice Leila is fan!

Beklijvende muziek

“Kinderliedjes zijn uiteraard best niet te ingewikkeld. Anders kan hun publiek de teksten niet goed begrijpen, laat staan luidkeels meezingen. Maar ook muziek maken die tot de verbeelding spreekt én je bij elk nummer helemaal grijpt, dat doen er Zannemie en haar bende niet veel na. Niet alleen je kinderen zullen mee wiegen, klappen en dansen; jij doet ongetwijfeld mee!”

Songs met inhoud

“En hoewel ze helemaal op maat van je kroost zijn geschreven, gaan deze nummers ook écht ergens over. Ze leren je kinderen vast wat bij over zichzelf en de kleine en grote wereld rondom hen.”

Een veelzijdige, getalenteerde stem

“En die Zannemie… Wat een talent! Op elk nummer klinkt ze anders. Altijd even goed, en exact zoals het ritme en de sfeer het vraagt. Heftig en energiek in ‘Stil blijven’, strelend zacht in ‘Sneeuwvlokje’ en vurig zuiders in ‘Ramadan’.”

Niet alleen voor kinderen

“Lang geleden dat we hier bij ons nog eens een cd boordevol kinderliedjes opzette die mijn man en ik niet na twee rondjes helemaal beu waren. Integendeel, hij wordt alleen maar beter.”

Nog meer muziek?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content