© iStock

6x aprilgrappen die je kunt uithalen bij je kind

1 april is een hoogdag voor de meeste kinderen, want dan kunnen ze ongegeneerd grapjes uithalen bij vriendjes en natuurlijk ook bij hun ouders. Maar ook mama en papa kunnen zich eens van hun grappigste kant laten zien!

De leukste aprilgrappen

Zoek je nog enkele onschuldige grapjes om uit te halen bij je kinderen? Hier is alvast wat inspiratie!

1. De eerlijke vinder

Laat een paar geldmuntstukken ‘vallen’. Als de kinderen ze willen oppakken, blijken er een paar vastgelijmd te zitten! Oeps.

2. Gekleurde melk

Doe een beetje voedingskleurstof in de melk voor je het aan ‘m kinderen serveert tijdens het ontbijt. Ze zullen stomverbaasd zijn als ze plots blauwe, roze of gele melk bij hun ontbijtgranen doen.

3. Bevroren ontbijtgranen

Zegt de gekleurde melk je niets? Vries dan een kom met ontbijtgranen en melk in en haal die ‘s morgens uit de diepvries. Je kind zal zijn ontbijt (tevergeefs) proberen op te eten!

4. Mama is de coolste

Een papiertje met grappige tekst op iemand zijn rug plakken is een klassiek grapje. Wees je kinderen voor en plak een papier op hun rug met daarop ‘Mama is de coolste’.

5. Zout in plaats van suiker

Nog een klassieker: de zout- en suikerpot omwisselen! Als je kind suiker vraagt, geef je hem ‘per ongeluk’ het zout. Of je kunt ook de zure snoepjes van je kind in de zoutpot doppen. Niet overdrijven natuurlijk, want te veel zout is ongezond!

6. Verrassingseitjes

Neem de verpakking van chocolade Kinder Surprise-eitjes en wikkel er een hardgekookt ei in. Of vervang chocolade paaseitjes door druiven. Je kinderen zullen hoe dan ook verrast zijn!

Ook grappig:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content