©GettyImages

Invulboekjes: 8x de tofste gastenboeken voor je (alternatieve) babyshower

Een babyshower plannen met al je vrienden is momenteel helaas niet aan de orde, maar een invulboekje of -kaartje is ook leuk om in huis te hebben als die ene vriendin even in de tuin passeert. Of voor als het binnenkort wél weer (in beperkte kring en misschien buiten) mag!

Kaartjelief – Babyshower invulboek

Een leuke herinnering voor later! Wie jou een bezoekje brengt, kan alvast voorspellingen doen over de baby, maar ook tips en andere lieve woorden noteren voor de mama of papa in spe in dit mooi vormgegeven boek. Er is ruimte voor 25 gasten.
Tip: je kunt het boek laten personaliseren door de naam van de mama to be of de datum van de babyshower op het mooie label te laten zetten.
€ 16.95 – € 19.90. Hier verkrijgbaar.

Pink Peach – Babyshower

Een uniek presentje voor mama’s en papa’s in spe. In dit mooie, rustig vormgegeven babyshower invulboek kunnen maar liefst 20 gasten noteren hoe ze denken dat de kleine baby zal heten, eruit zal zien en welke karaktertrekken hij van de ouders zal erven. Er is ook ruimte voor foto’s en om de cadeautjes op te lijsten.
€ 18,95. Hier verkrijgbaar.

Tante kaartje – Babyshower boek deluxe

In dit boek is er ruimte voorzien voor 20 gasten. Ze kunnen voorspellingen doen over de naam van de baby, op wie hij zal lijken en persoonlijke wensen noteren. Heel leuk voor de ouders om te lezen wat de gasten denken over je toekomstige kindje, maar ook super tof om achteraf opnieuw in te bladeren. Een mooie herinnering voor later!
€ 21,95. Hier verkrijgbaar.

Maan Amsterdam – Babyshower boek & invulkaarten

Met deze set van Maan Amsterdam ben je helemaal klaar voor je gasten! In het boekje kun je als mama in spe vastleggen wie er op bezoek kwam en welke cadeautjes je kreeg. Er is ook ruimte voorzien voor foto’s én voor de ingevulde kaarten met voorspellingen. Deze kaarten zitten er apart bij en kun je laten invullen door de gasten. Zij kunnen voorspellingen doen en tips en wensen voor jou als mama of papa noteren. Een waardevolle herinnering!
€ 20,00. Hier verkrijgbaar.

Houten frame gastenboek Babyshower

Een superorigineel alternatief voor het traditionele gastenboek! Laat de gasten hun wensen of boodschappen op een wolkje noteren en stop ze in het frame. Heel erg mooi om nadien een plekje te geven in de babykamer.
€ 28,95. Hier verkrijgbaar.

Alternatief gastenboek Botanical Babyshower

Alweer zo’n leuk ideetje om boodschappen voor de aanstaande mama en papa achter te laten. De puzzel bestaat uit 18 stukjes en verdient na de geboorte van het kindje vast een prominent plaatsje in de babykamer.
€ 11,95. Hier verkrijgbaar.

Fabrikten invulkaarten

Ook invulkaartjes zijn erg in tegenwoordig. Laat ze door al je gasten invullen op je baby’s eerste feestje en herlees ze één voor één na de geboorte van je kleine uk. In de verpakking zitten 20 kaartjes die aan beide kanten bedrukt zijn.
€ 14,95. Hier verkrijgbaar.

Sillibeads invulkaarten

Invullen van voorspellingskaartjes is een fijne bezigheid tijdens de bezoekjes. Gasten vinden het superleuk om voorspellingen te doen en voor jou als ouder is het een fijne herinnering.
€ 9,95 voor 15 kaartjes. Hier verkrijgbaar.

MEER IDEETJES VOOR JE BABY’S EERSTE FEESTJE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content