De Wii U voor de leukste vader & zoon-momenten

Slijt je partner ettelijke uren op één of andere gameconsole? Dan is het hoog tijd om hem kennis te laten maken met de nieuwe Wii U. Deze console van Nintendo staat garant voor heel wat speelfun. En niet alleen bij de papa’s!

Een onderzoek van Nintendo toont aan dat de spelconsole in heel wat Belgische gezinnen een centrale plek heeft in de woonkamer. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat je al lang een hardcore gamer meer hoeft te zien om je eens aan een spelletje te wagen. Jonge papa’s zullen er dan misschien nog altijd wel het meeste plezier aan beleven, ook kinderen wagen er zich steeds jonger aan.

Het feit dat zo’n spelconsole in de woonkamer staat, is positief want er wordt vaak gebruik van gemaakt om samen te spelen. Niet alleen tussen kinderen onderling, maar ook ouders spelen vaak mee met de kids. Wist je trouwens dat 72,3% van de ondervraagde ouders ervan overtuigd is dat videogames ervoor zorgen dat hun kinderen sneller meekunnen met technologie en dat 56,2% vindt dat kinderen zo ook nieuwe vaardigheden kunnen leren?

De Wii U die net voor de kerstperiode gelanceerd werd, is het nieuwste onder de gamingzon. Deze console levert beelden in full HD en kreeg een innovatieve Wii U GamePad-controller mee waarmee je meer keuzes en mogelijkheden hebt als speler dan ooit tevoren.

Zappybaby.be kon de Wii U ondertussen al even uittesten en was verrast door de functionaliteiten van de GamePad. Onze proefkonijnen van 33, 6 en 3 jaar oud konden er meteen mee aan de slag dus de hele console werkt bijzonder intuïtief. Bovendien beleefden ze er al heel wat uren speelplezier op door samen te werken of elkaar net op het verkeerde been te zetten!

Hieronder vind je alvast enkele games die voor het hele gezin geschikt zijn:

[FOTOSPECIAL]

 

De Wii U is verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten. Het Wii U Basic Pack bevat een wit Wii U-systeem met 8 GB intern geheugen en een witte Wii U GamePad. Het Wii U Premium Pack bevat een zwart Wii U-Systeem met 32 GB intern geheugen en een zwarte Wii U GamePad. En dan is er ook nog een limited edition ZombiU Premium Pack met daarin het spel ZombiU en een zwarte Wii U Pro Controller.

Partner Content