Deel jouw grootste ‘mama-flater’ en win een exemplaar van ‘Perfecte Moeder’

Moeder zijn, het is 9590 opties overwegen. Het is een rennen, vliegen, vallen en weer opstaan. We willen allemaal graag ‘supermama’ zijn, maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Mama Winnie uit ‘Perfecte Moeder’ kan hierover meespreken. 

Kinderen kunnen echte engeltjes zijn, maar eerlijk is eerlijk: in elk van hen zit wel een klein duiveltje verscholen. Ze laten je geen seconde met rust en volgen je tot op het toilet en tot achter de kookpotten. Mama zijn is leuk, maar ook zwaar en overweldigend. En zelfs dat dekt niet echt de lading.

Maar naast het mama-zijn ben je ook een gewoon mens, en die maken fouten. Ook jij ontsnapt er vast niet aan. Heb jij een grote mama-flater? Deel die met ons en win een exemplaar van ‘Perfecte Moeder’.

‘PERFECTE MOEDER’: HET VERHAAL

Een avondje weg. Een paar uurtjes maar. Wat zou er mis kunnen gaan?

Een groep jonge moeders komen regelmatig samen om bij te kletsen. Als ze besluiten een keer wat te gaan drinken zonder de kinderen, vindt iedereen dat een goed idee. Alleen Winnie, de enige alleenstaande moeder van de groep, staat niet te springen. Maar uiteindelijk halen ze haar over en de dames vermaken zich opperbest. Maar dan slaat het noodlot toe: Midas, het zoontje van Winnie, wordt uit zijn wiegje gestolen.

De politie lijkt er vanaf dag 1 een potje van te maken, dus de vrouwen nemen het heft zelf in handen: wat is er gebeurd en waar is de baby? Maar ook de media begint zich te bemoeien met het verdwenen kind en vooral met moeder Winnie.

De vragen stapelen zich op. Wie zijn de vrouwen van deze vriendinnenclub? Welke geheimen houden ze achter? Kennen ze elkaar eigenlijk wel goed genoeg? En is de moeder wel zo onschuldig?

‘Perfecte Moeder’ van Aimee Molloy, vanaf 21 augustus te koop bij Lannoo. 

WAAG JE KANS

Wil jij kans maken op dit boek? Deel (anoniem) jouw grootste mama-flater!

Partner Content