Een blik achter de schermen van Instagrammer ‘Funmomlife’

Volg jij Libelle Mama al op Instagram? Je vindt er leuke quotes, reposts van leuke accounts en af en toe een take-over. Deze week wordt onze Instagram gekaapt door Elke van Funmomlife en haar bende. Ze stelt zich graag even voor!

“Mezelf voorstellen doet altijd wat denken aan het invullen van zo’n vriendenboekje. Een beetje akward en confronterend tegelijk, want, ja wie ben ik eigenlijk?”

“Elke is de naam. Thirty something en gezegend met een aantal liefdes. De liefde voor mijn twee kleine kinderen, Tobias en Jacob, en voor mijn man Stijn. De andere grote passie is samen te vatten als verhalen vertellen. Storytelling voor de hipsters. Ik babbel (nogal graag) en schrijf, vaak over het moederschap, maar even goed over dat must-read boek, die kindvriendelijke uitstap, of een nieuwe conceptstore. Jup, ik hou wel van een tikkeltje glamour, maar met even veel plezier kras ik dat gouden laagje met precisie weg. Met jezelf en je gebroed lachen vormt vaak het perfecte medicijn om de #parentlife te relativeren. Je kan meegenieten van mijn dagelijkse successen en blunders via mijn insta-blog https://www.instagram.com/funmomlife/.”

 

Check snel onze Instagram-pagina.

Heb jij ook interesse om onze Instagram voor een weekje over te nemen? Stuur dan een mailtje naar inge.moermans@sanoma.com.

Lees ook:

Partner Content