Fotoshoot ‘Mama’s voor het leven’ tegen moedersterfte. Doe jij mee?

©memisa
Iedere dag sterven wereldwijd 830 mama's aan de gevolgen van hun zwangerschap of bevalling. Daarom brengt Memisa ode aan alle mama’s en organiseert de organisatie een fotoshoot om de liefde te vereeuwigen die moeders en kinderen verenigt.

Jonge mama’s, toekomstige mama’s, grootmoeders … Speciaal voor Moederdag zet Memisa alle mama’s in de kijker! De Belgische organisatie wil op deze manier mama’s verenigen in de strijd tegen moedersterfte.

Met de opbrengst van de campagne kan de ngo nog meer investeren in haar projecten. Zo wil ze zorg toegankelijk maken op materieel en financieel vlak, gezondheidscentra van medisch materiaal voorzien en voor essentiële geneesmiddelen zorgen. Tijdige opsporing van problemen en een goede behandeling kunnen namelijk een wereld van verschil maken.

De fotoshoot heeft als doel de liefde te vereeuwigen tussen moeders en kun kinderen. De shoot is onderdeel van een driedelige campagne. Er hangt ook nog een Instagram-wedstrijd aan vast, waarbij je twee vliegtickets naar een Europese bestemming kunt winnen. Bovendien verkoopt Memisa moederdagpakketten die het leven van een mama kunnen redden.

De shoot, geleid door professionele fotografe Géraldine Jacques, vindt plaats op 30 maart in Brussel en op 31 maart in Gent.

Inschrijven kan via mamasvoorhetleven.be.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here