© iStock

Getest en goedgekeurd: Paasbrunch van Marley Spoon

Zitten de kookgenen niet in jou of ontbreekt ieder gerecht dat je op tafel serveert aan een flinke dosis creativiteit? Of heb je soms zo veel om handen, dat nog nadenken over wat de pot schaft er écht te veel aan is? Eén oplossing: Marley Spoon! 

Al hun pakketten bevatten, alle nodige ingrediënten voor een delicieuze en vindingrijke maaltijd, én bovendien worden ze aan jouw deur geleverd mét recept. Handig toch?

Getest: Een verrukkelijke paasbrunch 

Pancakes met bacon blauwe bessencompote & frisse shake 

De combinatie van zoet en zout, is bijna onmisbaar tijdens een brunch, vind je niet? Ga dus zeker voor deze hap, als je ook op zoek bent naar dit smakelijk samenspel. Het recept vind je hier!

Huevos rancheros met zwartebonen mash & pittige salsa 

Vegetarisch, pittig, lekker en bovendien ook snel klaar, een gerecht dat je brengt naar zuiderse oorden! Klik hier voor het recept.

En ook nog: Gerookte makreelsalade met dille-krieltjes en citroensaus

Een frisse brunchsalade die ons nu al doet wegdromen over een zomerbriesje. Bekijk hier het recept!

Gemakkelijk aan huis geleverd, zonder extra kosten

De box kost 59,40 euro (vier personen) of 39,40 euro (twee personen) en je krijgt alle ingrediënten voor deze gerechten aan gratis huis geleverd. Voor dat geld kun je echt niet in de supermarkt staan sukkelen! Bovendien zitten de ingrediënten voor iedere maaltijd in een aparte papieren zak, zodat je ze niet door elkaar haalt. Het enige wat je zelf in huis moet hebben is peper, zout, olijfolie en kookgerei. Een fluitje van een cent!

Wees er snel bij, want je kunt deze Marley Spoon box nog bestellen t.e.m. 23 maart! Meer info en bestellen via marleyspoon.be.

Tekst en foto’s: Celine Werner

Partner Content