Happy little boy waiting for dinner. Holding a spoon and fork in the hand

Libelle Mama test uit: Family box van HelloFresh mét Premium-gerecht

Misschien heb je het wel gemerkt als je klant bent bij HelloFresh of heb je er al van gehoord: je kunt nu een Premium-recept aan je box toevoegen. Met deze nieuwe recepten wil HelloFresh de maaltijdbeleving naar een hoger niveau tillen. Libelle Mama redactrice Inge testte het uit.

Hoe werkt het?

Bij HelloFresh kun je elke week kiezen uit 12 inspirerende en makkelijk te volgen recepten. Bestel je een familybox voor 4 personen en klik je 3 gerechten per week aan, dan mag jij uit een lijst van 12 recepten jouw 3 gerechten kiezen. In die lijst vind je maaltijden met vis, vlees en een aantal vegetarische opties. Tegen een meerprijs van 2 euro kun je nu ook wekelijks het Premium-gerecht selecteren bij de samenstelling van je foodbox. Je krijgt alle ingrediënten aan huis geleverd mét handige receptenfiche.

Een Premium-gerechtje?

HelloFresh omschrijft het Premium-gerecht als ‘een restaurantwaardig recept dat je zelf makkelijk op tafel zet’. Geen paniek, het is geen ingewikkelde haute cuisine maar gerechten waar je je anders misschien niet zo snel aan zou wagen. ‘Gekonfijte kippendij met bagna cauda, ansjovis, knoflook en zoetzure groenten’ of ‘aardappelkoekjes met warm gerookte zalm’ bijvoorbeeld. Klinkt niet slecht, hé?

Dit vond Inge van het Premium-gerecht

“Ik testte de ‘garnalen in verse tomatensaus met romige aardappelpuree en haricots verts’ uit.

Elk Premium-recept zet een bijzonder ingrediënt in de schijnwerpers. In dit recept was dat ‘haricots verts’. Deze groene bonen zijn jong geoogste sperziebonen die door het vroege oogsten een stuk fijner van smaak en structuur zijn dan sperziebonen. De handige fiche vertelt me dat de bereiding gemakkelijk is, maar wel zo’n 40 à 45 minuten duurt. Snel aan de slag!

Ik zou in eerste instantie nooit zelf op deze combinatie zijn gekomen. Als ik al eens scampi’s in verse tomatensaus eet, is het met pasta en niet met boontjes. Heel erg benieuwd hoe dit gaat smaken. Ik volg het duidelijke stappenplan en voor ik het weet zijn wel 45 minuten verder en heb ik een indrukwekkend gerecht op de borden getoverd. En het belangrijkste: het is nog superlekker ook! Zowel mijn vriend als mijn dochter – aka, miss ik-lust-bijna-niets – vinden het een maaltijd om duimen en vingers bij af te likken.”

Het bestellen van een Premium-gerecht is een fluitje van een cent: ga bij je HelloFresh-account naar het overzicht van de recepten van de komende week en voeg daar  het gerecht waar ‘Premium’ bij staat toe aan je box. Check de website van HelloFresh voor meer informatie.

Smakelijk eten!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content