Hét boek voor aanstaande papa’s: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

U hebt een vrouw zwanger gemaakt en als het meezit, is het nog uw eigen vrouw ook.’ De eerste zin van ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’  zet meteen de toon voor het hilarische vervolg.

Wil je het écht weten?

Dit ironisch hulpboek is een leuk geschenkje voor aanstaande papa’s. Verwacht je niet aan een heuse babybijbel, wel aan grappig en luchtig leesvoer waar je als beginnende vader toch nog wat van opsteekt. Maar neem alles toch vooral met een grove korrel zout. Het boek heeft namelijk niet voor niets als ondertitel : ‘Alles wat u nooit over zwangerschap en baby’s wilde weten.’ Want wat weet een man over de postejaculatieve depressie of tepelhoedjes, trouwens?

Schikken of verliezen

Het is vaak luidop lachen met hoe de maker van het boek, Kruun, de stuntelige onzekerheid van de ‘zwangere’ man omschrijft en hoe hij het vaak gênant herkenbaar verwoordt.

Mannen, eigenlijk komt het hierop neer: schik je gewoon naar je zwangere vrouw, willens nillens.  Een betere raad bestaat niet tijdens de negen maand durende wonderlijke reis van de zwangerschap. Dus wil je zwangere vrouw een boterham met salami én choco? Geef haar dan meteen een dubbele! En vergeet vooral ook niet te genieten van deze heerlijke periode.

Auteur: Kluun. Uitgever: Uitgeverij Podium B.V. 12,50 euro.

MEER BOEKENTIPS:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content