Boekentip van de week: Holistik Handboek

Deze week viel ons oog op ‘Holistik Handboek’ van Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt. Het boek geeft een realistische en praktische visie op het holisme. Laat je door dit handboek inspireren om de beste versie van jezelf te worden!

De rode draad

Het holisme is een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Maar hoe holistify je je eigen leven en blijf je wel met beide benen op de grond staan? Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt geven in Holistik Handboek een realistische én praktische visie op het holisme. De rode draad is om eerst een opgeruimde binnenwereld te creëren, zodat je gaat leven vanuit je volle potentieel. Van daaruit voelt het een stuk natuurlijker om liefdevolle verbindingen met anderen en de planeet aan te gaan. Met de thema’s: natuur, hooggevoeligheid, familie, schoonheid, food en de toekomst.

De meest stralende versie van jezelf

Het doel van de twee schrijfsters is om de lezer ‘handvatten te geven om de meest stralende versie van zichzelf te worden’. Dit doen ze door hun persoonlijke verhaal centraal te stellen en levenservaringen te delen, aangevuld met wijze lessen van de experts die zij om zich heen hebben verzameld. Daarmee heb je alle tools in handen om jouw holistische levenspad te kiezen.

Waarom moet je het (volgens ons) in huis halen?

  • Inspirerend
  • Persoonlijke, eerlijke verhalen
  • Mooi vormgegeven
  • Prachtige fotografie
  • Het ideale cadeau voor een vriendin, of gewoon voor jezelf

Holistik Handboek, Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt
ISBN 9789000363667 – Uitgeverij Spectrum
€ 20 – Bestel hier

Meer boekentips voor mama:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content