Jessica Alba toont dat ze een gewone mama is net als alle anderen

Jessica Alba beviel eind december van haar derde kindje, zoontje Hayes. Onlangs postte ze op Instagram deze foto die bewijst dat sterren ook maar gewoon mama’s zijn met dezelfde problemen als iedereen.

Op 31 december beviel Jessica Alba, mama van twee meisjes van 9 en 6 jaar, van een jongetje, Hayes. Als liefhebbende mama en borstvoedingsfan post ze op sociale media regelmatig over haar familie en het leven als moeder. Onlangs bewees ze met een foto op haar Instagram-account dat het moederschap voor iedereen hetzelfde is, of je nu een ster bent of niet.

Tijdens het shoppen met haar 2 maanden oude baby maakte Alba een foto terwijl ze hem borstvoeding gaf in de paskamer van een winkel. Ze deelde de foto via Instagram Stories om te tonen dat ook zij niet hoeft te rekenen op speciale privileges als het op borstvoeding aankomt.

Donkere kringen en vermoeid: net als andere mama’s

Met de foto toont de actrice het ware leven van jonge mama’s die borstvoeding geven. Naast een dosis humor en vermoeidheid die het moederschap met zich meebrengt, wil Alba aantonen dat het niet altijd makkelijk is om een rustige plek te vinden om haar baby te voeden. Daarom wendde ze zich tot een paskamer in de winkel waar ze boodschappen deed.

Wij onthouden: het is dus niet omdat je beroemd bent, dat het eenvoudiger is!

Lees ook

Partner Content