Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

5x het perfecte kerstcadeau voor het hele gezin

Kerstcadeautjes krijgen is fijn. Kerstcadeautjes geven is óók heel fijn. Maar heb je soms ook het gevoel dat het toch allemaal te veel wordt? In plaats van vijf cadeautjes voor elk gezinslid te kopen, kun je ook investeren in één groot kerstcadeau waar het hele gezin plezier aan beleeft. Wat denk je?

5x kerstcadeau voor het hele gezin:

Alle stoelen aan de kant …

kerstcadeau

… want wij organiseren een dansfeestje in de living vanavond! Broer en zus tegen mama en papa? Let’s dance!

Just Dance 2022 – € 32,75 – Shop hier!

Een blikvanger voor de woonkamer

kerstcadeau

Deze poster is een eyecatcher geworden die ondertussen in heel wat kinderkamers en woonkamers zijn plekje gevonden heeft. Freya van Atelier Artuur sneed een jaar lang aan een alfabet met dierenstempels, met dit als prachtig resultaat.

Ze koos bewust om hem met goudfolie te laten drukken, zodat hij net dat tikkeltje extra aan je interieur geeft.

Poster Dierenalfabet met goudfolie – € 29 – Shop hier!

Belevenis voor het hele gezin

kerstcadeau

Een spannende dag in het pretpark, een leerzaam museumbezoek, een bowlingpartijtje en nog zoveel meer andere fantastische activiteiten brengen het gezin dichter bij elkaar! Want herinneringen blijven voor altijd.

Cadeaubon Familie – € 59,90 – Shop hier!

Stilte alsjeblief!

kerstcadeau

Ideaal voor papa terwijl hij strijkt, voor mama terwijl ze de Libelle leest en voor de kinderen als ze een uurtje op de tablet mogen.

SONY Draadloze hoofdtelefoon Noise Cancelling Blauw – € 109 – Shop hier!

Het genie des huizes?

kerstcadeau

Speel je tegenspeler naar 0 seconden en kroon jezelf tot de jongste ‘Slimste Mens ter Wereld’!

De Slimste Mens ter Wereld Junior – € 26,90 – Shop hier!

Extraatje: ontdek ondeugend inpakpapier van Belgische bodem!

kerstcadeau

Dit inpakpapier is er eentje voor de durvers! Op de voorzijde zie je de ondeugende illustraties van Studio Stoutpoep en aan de achterzijde vind je spelletjes met een knipoog die voor de nodige hilariteit zorgen aan de feesttafel! Heb je slechts een deel van het papier ontvangen? Ontbreekt er een stuk van jouw spelletje of heb je geen dobbelsteen? Geen probleem! Via de handige QR-code kun je alles online terugvinden.

Pluspunt: je hoeft dat mooie papier niet meteen weg te gooien, maar het zorgt juist voor extra plezier aan de feesttafel! Een leuke DIY of een cool spelletje maken de avond nog plezanter!

Inpakpapier Studio Stoutpoep – € 3 per vel van 70cm x 100cm – Shop hier!

Meer kerstartikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!