© iStock

Moeder deelt emotionele post nadat 19-jarige dochter zich laat vaccineren

Er zijn altijd al voor- en tegenstanders geweest van vaccineren, maar bij deze moeder zit de afkeer van vaccinaties wel erg diep. Ze deelde een emotionele post op haar Facebookprofiel toen ze ontdekte dat haar 19-jarige dochter stiekem naar de dokter was geweest om zich te laten vaccineren. De reacties op het bericht zijn hallucinant.

Voor sommigen onder ons is het de normaalste zaak van de wereld om je kind te laten vaccineren. Maar toch zijn er ook heel wat ouders er tegen. Ze zijn bang dat hun kind ziek zal worden of bijwerkingen zal krijgen van de inspuiting, terwijl vaccinaties net helpen om nare ziektes de wereld uit te helpen.

Teleurgesteld nadat dochter zich stiekem laat vaccineren

Een Amerikaanse moeder, die overduidelijk anti-vaccinatie is, deelde onlangs een emotioneel bericht op Facebook nadat ze ontdekte dat haar 19-jarige dochter stiekem naar de dokter was geweest om de vaccinaties te krijgen die ze als kind nooit heeft gehad.

“Ik verontschuldig me op voorhand. Ik heb een plaats nodig om te ventileren. Ik zag net mijn dochter na een bezoek aan de dokter. Ze is 19. Ze kan haar eigen keuzes maken, daar ben ik me van bewust. Toch ben ik ontzettend teleurgesteld. Zes vaccinaties na alles wat ik haar probeerde te leren.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er komt heel wat reactie op haar bericht van moeders die het met haar eens zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Bored Panda

Lees ook

Partner Content