WIN: 10x duotickets voor Tully, een realistische film over het moederschap

© YouTube
Een rommelig huis, krijsende kinderen, een baby die je 's nachts wakker houdt of een zakje verse moedermelk omver stoten... In de film 'Tully' wordt het moederschap getoond zoals het écht is. Doe mee aan onze wedstrijd en win één van de tien duotickets!

Charlize Theron speelt in ‘Tully’ de rol van Marlo, een uitgeputte moeder van drie jonge kinderen. Sinds de geboorte van haar derde kind raakt Marlo steeds meer de controle kwijt over zichzelf en haar gezin, waarop haar broer aanbiedt om een nanny in te huren die ‘s avonds en ‘s nachts helpt. Marlo heeft in het begin haar twijfels over de nanny, maar eens ze de jonge Tully ontmoet, bouwen de twee al snel een band op.

Tully, een reeks herkenbare momenten

In de trailer zie je een reeks herkenbare momenten: rommelig huis, uitgeput op de bank liggen, drukke kinderen, de baby die ‘s nachts begint te huilen, een zakje moedermelk dat omver valt, je gsm per ongeluk op je baby laten vallen en ga zo maar door. Kortom, Tully is een film die iedere moeder zou moeten zien.

Bekijk hier de trailer:

Win een duoticket

Zin in een avondje uit met jouw mom friends? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet win jij wel één van de tien duotickets!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here