© borgerhoff-lamberigts.be

Boekentip van de week: Nooit meer stiefmoeder

In deze handleiding voor plusouders tonen Tatyana Beloy en professor Erik Franck hoe jouw plussprookje dankzij zelfkennis, goeie communicatie en duidelijke afspraken een happy end kan krijgen.

‘Ik word mama!’, ‘Mama worden’, ‘Het Mama-boek’, ‘Zo krijg je een blije baby’ …Het is maar een kleine greep uit het enorme aanbod aan zelfhulpboeken voor toekomstige mama’s. Maar hoe zit dat eigenlijk met het boekenaanbod voor plusouders?

Omdat Tatyna Beloy, zelf ook plusmama (ook al hoort ze liever een andere naam) zelf met heel veel vragen zat en geen antwoorden vond, besloot ze een boek te schrijven.

Handleiding voor plusouders

Met behulp van gedragstherapeut Erik Franck ontdekte ze dat je de perikelen van het plusouderschap ook positief kunt aanpakken. In hun handleiding voor plusouders tonen Tatyana en Erik hoe ook jouw plussprookje dankzij zelfkennis, goeie communicatie en duidelijke afspraken een happy end kan krijgen. Met een lach en een traan, persoonlijke verhalen en hands-on advies maken ze voor eens en voor altijd komaf met het imago van de boze stiefmoeder.

 

Nooit meer stiefmoeder, Tatyana Beloy
ISBN 9789463931021 – Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts
€ 22,99 – Bestel hier

MEER BOEKENTIPS VOOR MAMA:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content