©Gettyimages

Shoppen: deze items zijn leuk voor mama, papa én kind!

Door Celine Werner

Je kind verwennen met de leukste speeltjes, kleren, verzorgingsproducten en andere spullen is fijn, maar het is nog leuker als je er als ouder ook iets aan hebt. Toch?

Een multifunctionele luiertas

Dit is de unieke baby-speelmat van Play & Go die ook als opbergtas voor speelgoed en als luiertas gebruikt kan worden. De mat is 120 cm in diameter en gemaakt van hoogwaardig zacht jersey katoen, zodat de baby maximaal plezier en comfort heeft. Dankzij de verstelbare en afneembare schouderriem kun je de tas makkelijk om je schouder dragen.

Mini-me & mega-mama

Imiteert je dochter je vaak? En gedraagt jouw zoontje zich net zo stoer als papa? Dan zal je kind vast wel fier zijn als hij of zij net hetzelfde kan dragen als papa of mama. De leuke twinning outfits van JBC al gezien? Echt iets voor jullie!

Samen in bad

Hoe heerlijk is het om als moeder je baby een badje te geven? Deze producten van Naïf bevatten alleen maar natuurlijke en verzorgende ingrediënten die perfect zijn voor de babyhuid. Maar de Baby & Mom kit is ook een aanrader voor mama’s! Jouw handen komen immers veel in aanraking met water. Vergeet ze dus niet extra te verzorgen met de verzorgende handcrème. Extra bonus: een zalig verwenmomentje voor jezelf!

 

Op reis met je baby

Reizen met je baby betekent vaak dat je meer spullen moet meenemen dan je dragen kunt. Deze reistas van Doomoo is dé oplossing, omdat het plaats biedt voor veel babyspullen. Bovendien kun je ‘m in een handomdraai omtoveren tot een comfortable reiswieg waarin het kindje kan slapen (tot zes maanden) of waarin zijn luier kan verschoond worden.

Gezellig samen koken

Samen met een peuter koken heeft zo zijn voordelen. Dat bewijst Sofie Dumont in haar boek ‘Op de groei 3: Samen koken zorgt voor lekkerbekken’. Met haar dochtertje Grace als inspiratiebron ziet Sofie welke stappen er worden gezet in het jonge leven van een kind van drie tot zes. Het alfabet leren gaat beter met gezonde voeding met ingrediënten die de concentratie bevorderen. Het lentefeest vraagt dan weer om lekkere hapjes en drankjes, zowel voor de ooms en tantes als voor de neefjes en nichtjes.

Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content